Servicii

Web design

Conceptele ImpactWeb in realizarea graficii unui site:
- web design personalizat si customizat cerintelor fiecarui proiect in parte
- responsive website design - site-ul isi adapteaza layout-ul si design-ul pentru a se potrivi oricarui dispozitiv (PC, laptop, tableta, smartphone) pe care il alegem pentru a afisa.
- flat web design - eliminarea elementele grafice complexe, design-ul concentrandu-se mai mult pe continut

Realizarea unui design profesionist este la fel de importanta ca si functionalitatea site-ului.

Prin imbinarea de culori potrivite, a fonturilor adecvate si aranjarea elementelor in pagina astfel incat potentialii clienti sa gaseasca usor ceea ce este important in cadrul site-ului, designerii si graficienii nostri realizeaza layout-uri profesioniste, utile si usor de utilizat pentru vizitatori.

Realizare website profesional complet personalizat.

Oferim consultanta web gratuit.

Detalii

Web development

ImpactWEB va ofera solutii complete pentru realizarea de site-uri incepand de la site-uri simple de prezentare pana la portaluri complexe, magazine online.

Folosim cele mai noi tehnici de programare web, avand experienta in: HTML5, CSS3, xHTML, JavaScript, Ajax, jQuery, XML, PHP, MySQL. Realizam cod care sa poata fi usor modificat astfel incat sa acoperim cerintele ulterioare ale clientilor nostri.

Toate site-urile pe care le realizam au inclus un modul CMS pentru administrare continut, realizat atfel incat clientul sa poate modifica cu usurinta intregul continut si sa nu fie dependent de un webmaster pentru a posta informatiile noi pe site.

Principiile ImpactWeb pentru dezvoltarea de site-uri sunt: utilizare usoara, functionalitate si viteza de incarcare.

Nu folosim scripturi open source.

Detalii

CMS

CMS-ul nostru (Content Management System) este organizat astfel incat sa fie usor de folosit. Este propriul nostru modul flexibil si usor de folosit de catre clienti.

Acesta ofera posibilitatea de adaugare / afisare / editare / stergere / ordonare a infomatiilor din site-ul tau. Modificarile le poate realiza orice persoana care are cunostinte minime de editare web.

Detalii

Creare Logo

Realizam logo-uri originale tinand cont de activitatea si identitatea clientilor nostri.

Logo-ul reprezinta elementul vizual definitoriu pentru o companie. De aceea in realizara acestora graficienii ImpactWeb au la baza urmatoarele principii: unicitate, simplitate, usor de retinut, "rezistenta" in timp.

In proiectarea unui logo urmarim ca acesta sa fie recunoscut usor, sa inspire incredere, admiratie, loialitate si superioritate.

Detalii

SEO

Inca de la crearea site-ului acesta este optimizat SEO (Search Engine Optimization) pentru motoarele de cautare.

Optimizare SEO onpage a codului sursa pentru toate site-uri dezvoltate este garantia unei pozitionari superioara in motoarele de cautare.

Folosim HTML5 si CSS3, detalii meta ale paginilor sunt prezente, clare si diferite, headerele nu lipsesc (h1, h2, ...) si alte detalii astfel incat motoarele de cautare (Google, Bing, Yahoo) vor putea indexa mult mai usor si repede site-ul dumneavoastra.

Detalii

Newsletter

La cerere, modulul de administrare (CMS-ul) poate contine o sectiune de Newsletter cu posibilitatea adaugarii de mesaj, personalizare (adaugare poze, linkuri) alegerea template-ului dorit al acestuia si trimiterea newsletterului catre lista de utilizatori inscrisi in baza de date.

Detalii

Hosting

Si pentru ca vrem sa oferim solutii complete de calitate, pe site-ul nostru www.FastWeb.ro gasiti oferta de servicii de web hosting si inregistrare domenii.

Avem promotii la inregistrarea de domenii achizitionate impreuna cu un pachet de gazduire. Oferim consultanta in alegerea numelui de domeniu si a gazduirii corespunzatoare site-urilor pe care le realizam.

Detalii

Realizare Fotografii

Doresti o galerie foto pe site-ul tau care sa contina fotografii realizate de un fotograf cu experienta? Dispunem de aparate profesionale pentru fotografii de inalta calitate.

Detalii